Sverige besegrade Kosovo i VM-kvalet med 3-0.

SVT Sport direktrapporterade – så var matchen.

Pinnat inlägg

0-1

Melkan • Godnatt football-lovers !

SLUT Kosovo - Sverige 0-3
Full pott efter de två första VM-kvalomgångarna och Sverige toppar gruppen före Spanien. Visst är det som många varit inne på inga världsnationer som Sverige fått möta i Georgien och Kosovo. Men likväl ska trepoängarna in. Utöver det finns det en del roliga besked i Zlatan Ibrahimovics samspel med Isak och nu i den andra matchen även med Forsberg.

Stort tack för att ni har hängt med här inne och hållit mig sällskap den här söndagskvällen. Tills vi hörs nästa gång!

Ha det fint hörni!
/David

Dan Svedberg . • suveränt i dag- klasskillnad mot senaste matchen- man ska spela upp bollen o inte larva som senaste matchen 😇🖕

Daniel • Absulut en bra straff! Målvakten slänger sig åt rätt håll men han sätter den ändå = bra straff! 🙂

Mellan • Back on the tracks !!

Leksand4ever • Tack David för ett bra jobb i chatten.
Godnatt. 😀🇸🇪⚽️

Tack själv! Godnatt!

SVERIGE! • Härligt att ha Sverige tillbaka igen!😀

SLUT
93' Kosovo - Sverige 0-3
Där blåser domaren av den här tillställningen. 3-0 får Janne och grabbarna vara nöjda med när de flyger hem. Det hade kunnat bli fler svenska mål och något eller ett par i den andra kassen också. Men efter paus var det inget snack. Tre ganska säkra poäng in på banken. Zlatan Ibrahimovic samarbetade fint med Alexander Isak som verkligen vill ha den där startplatsen. Dejan Kulusevski petades till förmån för Emil Forsberg som svarade med en jättefin insats. Kul för den svenska offensiven.

Där fick Bernard Berisha sitt andra gula kort på nio minuter. Kanska solklara kort dessutom. Det var alltså han som bytte av Zeneli för bara en liten stund sen. Avstäng när Kosovo möter Spanien i nästa omgång.

91' Kosovo - Sverige 0-3
Inne på övertid får Mattias Svanberg hoppa in när Kristoffer Olsson spelat färdigt. Han hinner nästan direkt spela fram till Kulusevski som lägger över den till Berg. Berg gör en halvsnygg klacksnurr som rullar långsamt mot målvakten.