• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Bergvik i Söderhamns kommun, Gävleborgs län. Det brinner kraftigt i ett radhus. Räddningsledaren uppmanar människor och trafik i området att hålla sig borta. Information om händelsen kan fås på restaurangen vid Bergviks IP. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Gävleborg.

Foto: Bildbyrån

Förundersökning mot fotbollsspelare nedlagd

Uppdaterad
Publicerad

I april häktades en fotbollsspelare med meriter från allsvenskan och landslagsspel misstänkt för två fall av misshandel.

Nu läggs förundersökningen ner.

Förundersökningen mot en välkänd svensk fotbollsspelare har lagts ner på grund av bristande bevisning.

– Min klient känner enorm glädje. Han har mått mycket dåligt över det här. Det är aldrig kul att bli misstänkt för något brott, säger spelarens advokat till Expressen.

Fotbollsspelaren, med meriter från bland annat allsvenskan och landslagsspel, häktades i slutet av april (men försattes senare på fri fot) på sannolika skäl misstänkt för två fall av misshandel.

I samband med att han häktades valde hans nuvarande klubb att tills vidare stänga av honom från allt spel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.