Se Hugo Bolins drömträff mot Kroatien Foto: Solidsport

Hugo Bolin matchhjälte för U21-landslaget mot Kroatien

Sveriges U21-landslag vände borta mot Kroatien och vann med 5-2. Matchhjälte blev Malmö FF:s Hugo Bolin som slog till med ett kanonskott till 1-0.

Se Hugo Bolins kanonskott i spelaren ovan.

Det svenska U21-landslaget verkar inte ha några problem med målskyttet. De besegrade Kroatien på bortaplan efter att ha vänt till 4-2.

Sverige tog ledningen genom Malmö-mittfältaren Hugo Bolin. Han fick en långpassning från Noah Eile och drog till snyggt på halvvolley.

Innan paus vände Kroatien efter till 2-1, det andra på straff efter att målvakten Filip Sidklev dragit ner en motståndare.

Innan paus tvingades också den svenska lagkaptenen Jacob Ondrejka byta på grund av skada.

I andra halvlek vände sedan Sverige oerhört snabbt. Först genom Hammarbys Deniz Gül och en minut senare gjorde Bolin sitt andra för kvällen.

De fyllde sedan på till hela 5-2 genom inhopparna Aimar Sher och Jonas Rouhi.