Hugo Larsson, till höger, förlänger med Eintracht Frankfurt. Här är han i samspråk med tränare Dino Toppmöller. Foto: Thomas Frey/AP/TT

Hugo Larsson förlänger med Eintracht Frankfurt

Uppdaterad
Publicerad

Omskrivna landslagsmittfältaren Hugo Larsson förlänger sitt kontrakt med Eintracht Frankfurt.

"Jag trivs otroligt bra i klubben", säger han.

Den 20-årige talangens tidigare kontrakt med Frankfurt gällde till den 30 juni 2028, men förlängs nu till 2029, skriver klubben på sin webbplats.

"I dag är en stor och glad dag för mig och min familj. Jag trivs otroligt bra i klubben och i stan och har känt ett stort förtroende från dag ett", säger Larsson.

Den förre Malmö FF-spelaren hamnade i ett uppmärksammat bråk med förbundskaptenen Jon Dahl Tomasson under landslagssamlingen i september och valde att lämna truppen.

Larsson var då kritisk mot att han inte fick någon speltid i bortamatchen mot Azerbajdzjan i Nations League.

När Tomasson i veckan presenterade truppen till matcherna mot Slovakien och Estland i nästa fanns Hugo Larsson med igen sedan parterna talat ut.

– Jag ringde Hugo, som jag ringer alla spelare. Vi har haft en bra diskussion. Vi pratade om fotbollen och livet. Han vill vara med vilket är extremt positivt, sade Tomasson i samband med landslagsuttagningen tidigare i veckan.

Hugo Larsson

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
SVT på plats i Frankfurt – hör tränaren om Hugo Larsson Foto: SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.