Isak målskytt då Real Sociedad vann stort över bottenlaget Huesca

Huesca kvitterade överraskande Real Sociedads ledning tidigt i den andra halvleken. Men Real Sociedad lät sig inte skrämmas utan tog snabbt ledningen och vann till slut enkelt med 4-1 (1-0), ett av målen snyggt inskjutet av Alexander Isak.

Nej bottenlaget Huseca hade, som väntat inte mycket att hämta borta mot Real Sociedad. Visserligen nickade Mir Vicente snyggt in 1-1 direkt i den andra halvleken, men bara åtta minuter senare gjorde Mikel Oyarzabal sitt andra mål för kvällen för sitt Real Sociedad.

Hemmalaget hade ett ganska markant spelövertag och i 69:e minuten resulterade det i 3-1 genom Portu som från nästan ingen vinkel alls sköt in bollen. En ganska grov tavla av Huecas målvakt Andres Fernandez som väntade sig ett inlägg och som släppte stolpen.

Alexander Isak byttes in i den 63:e minuten och tolv minuter senare fick han en passning från David Silva och kunde ensam med målvakten prickskjuta in 4-1 till Real Sociedad. Det var hans första La Ligamål den här säsongen.

Resultatet innebär att Real Sociedad leder en haltande La Liga-tabell.

KLIPP: Här avgör Alexander Isak med klassmål (02 juli 2020)