Jesper Karlsson tvåmålsskytt. Foto: Bildbyrån

Jesper Karlsson tvåmålsskytt i toppmötet

AZ Alkmaar ställdes under söndagen mot Feyenoord – ett toppmöte i holländska ligan.

Den svenske landslagsmannen Jesper Karlsson gjorde på 30 minuter två mål för sitt AZ.

Tabellfyran AZ Alkmaar tog sig an ligatrean Feyenoord där Jesper Karlsson fick starta ute på vänsterkanten.

I den 19:e matchminuten fick hemmalaget en straff som den svenske landslagsmannen förvaltade på bästa sätt.

Drygt tio minuter senare fick man med sig en till straff, Karlsson visade inga nerver utan steg fram åter igen och satte 2-0.

Matchen slutade 2-1 till AZ Alkmaar och hemmalaget tog tre blytunga poäng i jakten på Champions League-platserna.

23-åringen ligger nu fyra i holländska skytteligan.