Erling Haaland tvåmålsskytt i Manchester Citys seger

Erling Braut Haaland kan inte sluta göra mål.

I segern mot Brighton på lördagen blev det två nya mål.

Matchen slutade 3–1 till Manchester City.

Manchester City har inlett årets Premier League bra och ligger just nu på andra plats. Allra bäst har norrmannen Erling Braut Haaland inlett.

Under lördagen tog City emot Brighton på hemmaplan och inget kunde stoppa honom den här dagen heller. Efter bara 22 minuter gjorde han sitt första mål för matchen, efter en lång utspark från målvakten Ederson som norrmannen tog med sig och avslutade i mål.

Tvåan kom på straff, strax innan halvtid. Det var Haalands 17:e Premier League-mål för säsongen, på 13 matcher.

– Han är där för att göra målen och han har en riktigt bra säsong. Han har hjälpt oss att vinna matcher, säger lagkamraten Kevin De Bruyne om norrmannens prestation till BBC och fortsätter:

– Det här är bara början. Han gör det han ska göra och laget spelar bra just nu.

I början av andra halvlek gjorde belgaren Leandro Trossard ett reduceringsmål för Brithton, men närmare kom de inte.

Med kvarten kvar tryckte Kevin de Bruyne in 3–1 med ett mäktigt skott som punkterade matchen.