Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Madelen Janogy vill hitta rätt i nästa steg – hör hennes tankar i spelaren Foto: Bildbyrån

Madelen Janogy om framtiden: ”Har pratat mycket med min agent”

Uppdaterad
Publicerad

Madelen Janogy var en starkt bidragande orsak till att Hammarby tog SM-guld. Hon har fått flera anbud efter succén men sitter också bra i Hammarby.

– Jag har pratat mycket med min agent, säger hon till SVT Sport.

– Jag kommer inte flytta bara för att flytta utan det ska kännas rätt, säger Janogy till SVT Sport från landslagssamlingen i Luzern, Schweiz, inför fredagens match mot hemmanationen i Nations League.

– Jag känner ingen stress utan trivs otroligt bra i Bajen och det ska vara någonting som känns bättre. Jag känner mig ganska lugn. När ett beslut är taget ska det kännas rätt i magen och då tror jag att beslutet är lätt att ta, funderar Janogy.

Damlandslaget i fotboll

”Vi är inte klara”

Hammarby är i och med segern i damallsvenskan klart för kval till Champions League till nästa säsong, vilket också ska läggas in i vågskålen.

– När jag sajnade med Bajen för tre år sedan så visade de sin plan och nu är vi här. Vi är inte klara utan det finns väldigt mycket mer att hämta med Bajen och Champions League och att man då kan ta ytterligare kliv.

Det hittills enda utlandsäventyret för 28-åringen tog slut sommaren 2020 när sömnproblem och psykisk ohälsa fick Janogy att lämna Wolfsburg efter bara några månader i den tyska klubben.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Damlandslaget i fotboll

Mer i ämnet