Se bilderna som visar att Norrköping blev snuvat på ett mål. Foto: Max

Norrköping blåst på kvittering – vilda protester efter ”spökmål”

Norrköping blev blåst på en kvittering i förlustmatchen (0–2) hemma mot Sirius.

Spelarna protesterade vilt och ”målskytten” Moutaz Neffati tog sig för pannan.

– Den där är ju inne, det är väl inget snack om det eller?, säger han när han får se reprisbilderna.

Det var i den 35:e minuten som Neffati såg ut att ha nickat in kvitteringen till 1–1 efter en hörna.

Siriusbacken Henrik Rönnlöf Castegren rensade undan bollen, men på fel sida mållinjen. Hemmapubliken jublade och spelarna i Norrköping sträckte händerna i luften.

Men.

Domaren blåste inte för mål utan spelet fortsatte med en ny hörna som följd, trots protester.

– Den är inne, inget snack om saken. För mig är det inga konstigheter, men domaren säger att den inte är inne, säger Neffati i halvtidsintervjun med Max.

”Inget snack om det eller?”

Då får han också se tv-bilderna för första gången.

– Jag har den på bild här nu... amen, den där är ju inne, det är väl inget snack om det eller?, utbrister han och får medhåll från kommentatorerna som håller med.

Sirius vann matchen med 2–0 efter ett tidigt mål av Melker Heier – som senare hade en stolpträff – och ett snyggt volleymål av Leo Walta efter en hörna i den 77:e minuten.

Uppsala-laget klättrar upp på åttonde plats i den allsvenska tabellen. Norrköping är tolva och bara tre poäng före Halmstad på kvalplats.

Sirius jublar efter 1-0.

Se Sirius båda mål i spelaren ovan: ”Vilken prestation!” Foto: Magnus Andersson / BILDBYRÅN