Patrik Wålemark med hattrick

Se ett av Patrik Wålemarks mål i segern Foto: Canal+

Patrik Wålemarks show för svensklaget – avgjorde med hattrick

Patrik Wålemark, 22, gick nyligen till svensklaget Lech Poznan. I dag presenterade han sig rejält i den polska ligan då han gjorde lagets alla tre mål i 3-2-segern mot Korona Kielce.

Patrik Wålemark förde upp Lech Poznan i ledning redan efter 14 minuter. Men hemmalaget Korona Kielce vände.

Då var det dags för svensken som gjorde sin fjärde match för Poznan att kliva fram igen. Inom loppet av tre minuter vände han matchen på egen hand då laget vann med 3-2.

Utöver Wålemark, som är på lån från nederländska Feyenoord, startade även Mikael Ishak och Alex Douglas för Lech Pzonan.

Efter tio omgångar leder Lech Poznan den polska ligan.