Se avgörandet i spelaren ovan. Foto: Leonhard Simon / BILDBYRÅN

Serbien löste kvittering mot Slovenien med matchens sista nick

Slovenien såg länge ut att gå mot en skrällseger. Men med matchens sista nick stångade Luka Jovic in kvitteringen för sitt Serbien.

Serbien såg länge ut att gå mot en ny 1-0-förlust och var således illa ute i grupp C. Men med matchens absolut sista sekvens, en hörna, nickade inhoppande Luka Jovic in kvitteringen.

Första halvlek blev mållös men om någon vann på poäng var det Slovenien. Timi Max Elsnik prickade stenhårt stolpen efter dryga halvtimmen och returen landade rakt framför Benjamin Seskos fötter men löftet sköt över trots mer eller mindre öppet mål.

Fotbolls-EM

Pulsen i matchen ökade en del i den andra halvleken och med matchuret på 68 minuter spräckte Slovenien målnollan. Ytterbacken Zan Karnicnik kom först på ett inspel vid bortre stolpen och stötte in 1-0.

Slovenien tar ledningen mot Serbien Foto: Leonhard Simon / BILDBYRÅN

Serbiens kapten Aleksandar Mitrovic var så när på att kvittera när han prickade ribban bara tre minuter senare. Men Milanlånet Luka Jovic fick alltså tillskrivas matchhjälte på tilläggstid.

Serbien möter Danmark i den sista gruppspelsmatchen i en match som väntas bli direkt avgörande för avancemang eller inte. Slovenien har imponerat i gruppen och står på två poäng men möter en av förhandsfavoriterna England i den sista matchen.