Sverige förlorade målfest mot Portugal i U17-EM

Sverige fick en drömstart mot Portugal i U17-EM.

Den räckte inte.

De blågula killarna föll med 2–4.

Tidigare i veckan inleddes U17-EM i Tel Aviv. Då vann Sverige mot Danmark med 2–1.

På fredagen fortsatte gruppspelet. Då väntade Portugal.

Sverige rivstartade matchen – då den formstarke anfallaren Jardell Kanga satte 1–0 efter redan sju minuter. Sedan vaknade portugiserna.

Portugal gjorde tre raka mål innan paus och svenskarna var i brygga.

”Står upp bra”

I andra halvlek utökade portugiserna ledningen till 4–1. Inhopparen Leandro De Oliveira snyggade slutligen till siffrorna till 4–2.