Al Hilals tränare Ramón Díaz och Kylian Mbappé. Foto: Bildbyrån

Uppgifter: PSG har accepterat saudiskt monsterbud på Kylian Mbappé

Uppdaterad
Publicerad

Kylian Mbappé, 24, kan lämna Paris Saint-Germain i sommar.

Nu uppges den franska klubben ha accepterat ett bud från saudiska Al Hilal.

Enligt Sky Sports ligger budet på hela 3,5 miljarder kronor.

Förra sommaren förlängde PSG Kylian Mbappés kontrakt. Trots det tyder mycket på att världsstjärnan kan lämna klubben i sommar. Främst har det ryktas kring en flytt till Real Madrid, som Mbappé under flera år flörtat med.

Nu uppges den franska storklubben fått in ett bud från den saudiska klubben Al Hilal, på hela 3,5 miljarder, vilket är världsrekordshögt. Detta rapporterar Sky Sports, som också menar att klubben har accepterat monsterbudet. Hur Mbappé ställer sig till en eventuell flytt till Saudiarabien framgår inte av uppgifterna.

Sky Sports uppger även att Al Hilal har erbjudit honom en årslön som skulle kosta klubben åtta miljarder kronor. Transferjournalisten Fabrizio Romano menar dock att lönen endast kommer uppgå till drygt två miljarder kronor.

Kylian Mbappé är inte uttagen till PSG:s försäsongsläger i Japan.

Tidigare under sommaren har flertalet spelare lämnat Europa för spel i Saudiarabien, såsom Karim Benzema, N'golo Kanté och Sergej Milinkovic-Savic. Sedan tidigare spelar Cristiano Ronaldo i ligan.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Simon Chadwick tror att spelare som Erling Haaland kan gå till Saudiarabien. Foto: Bildbyrån

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.