Fraser-Pryce vidare på 200 meter i tredje hårfärgen

Uppdaterad
Publicerad

Världens snabbaste kvinna Shelly-Ann Fraser Pryce sticker inte bara ut med sin vassa löpning. Hårfärgen matchar hennes explosivitet och ändras för varje dag. I dag gick hon vidare på 200 meter i den tredje hårfärgen på lika många dagar.

Det blev ingen längre vila för jamaicanskan som i går tog VM-guld på 100 meter med det nya mästerskapsrekordet 10,67.

I dag sprang försök på 200 meter och tog sig vidare på stabila 22,26. Nigerianskan Aminatou Seyni vann heatet på nya nationsrekordet 21,98 och imponerade stort. Hon var snabbast av alla. 

Friidrotts-VM

– Oj vad det var tufft. Det blev en sen kväll och jag behövde komma tillbaka och försöka kvalificera mig så enkelt jag kunde för att hålla mig fräsch inför morgondagen, säger Fraser-Pryce, enligt Reuters.

I dag sprang Fraser-Pryce i en grönaktig hårfärg. Under 100 m-finalen hade hon jamaicas färger: svart, grönt och gult. Under första försöksdagen på 100 meter hade hon ett lila hår.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Friidrotts-VM

Mer i ämnet