• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Bildbyrån

Ståhl vann överlägset i Karlstad – slog till med nytt 70-meterskast

Uppdaterad
Publicerad

Daniel Ståhl vann som väntat diskustävlingen under GP-tävlingen i Karlstad.

30-åringen fortsatte visa fin form och tog hem segern med ett kast på 70,25.

– Jag känner mig riktigt på G, säger Ståhl till SVT Sport efter tävlingen.

Daniel Ståhl inledde tävlingen lovande med ett kast på 67,36 och följde upp med 66,88. Sedan kom jättekastet som underströk 30-åringens fina form. 70,25 och en solklar seger före Matt Denny på 66,01.

– En rolig afton och en bra tävling. Jag känner mig riktigt på G, säger Ståhl till SVT Sport efter tävlingen.

Faktum är att kastet var hans fjärde över 70 meter den här säsongen. Det är första gången någonsin Solnasonen lyckas med den bedriften.

– Det funkar det jag och Jönsson (Staffan, tränare reds. anm) gör och det är roligt nere i Malmö. Jag njuter av att vara olympisk mästare och världsmästare – jag går på autopilot, fortsätter Ståhl.

Fortsatt tungt för Pettersson

Däremot fortsätter det gå tungt för Simon Pettersson som kastade 60,37 vilket resulterade i en sjätte plats.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.