Sydney McLaughlin är i bra fas denna OS-säsong.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Sydney McLaughlin är i bra fas denna OS-säsong – se när hon är väldigt nära nytt amerikansk rekord. Foto: DUSTIN SATLOFF

Sydney McLaughlin missade rekord på 400 meter: ”Så nära”

Uppdaterad
Publicerad

Sydney McLaughlin-Levrone vann 400 meter vid en gala i New York i går kväll. Hennes 48,75 är världsårsbästa och bara fem hundradelar från det amerikanska rekordet.

– Så nära, var McLaughlins reaktion efteråt.

Sanya Richards-Ross har rekordet med 48,70 från 2006 och häckspecialisten McLauglin var en ynka hundradel från sitt personliga rekord från förra året.

– Jag ville bara få ett till lopp under bältet. Vinden var lite intressant på bortre långsidan men jag är nöjd med tiden, säger McLaughlin till NBC.

OS i Paris 2024

På 200 meter vann Noah Lyles på 19,77 i –1,6 meter per sekunds motvind. Detta i sin säsongsdebut på distansen. Lyles tog tre VM-guld i Budapest förra året och har en dröm om att ta fyra OS-guld i Paris.

Tara Davis-Woodhall vann längdhoppet på 7,14.

I Eugene vann McKenzie Long 200 meter på världsårsbästat 21,83.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

OS i Paris 2024

Mer i ämnet