• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Linnea lovar Ström-hopp på söndag

Uppdaterad
Publicerad

Linnea Ström har spelat upp sig och om hon fortsätter klättra kan det på söndag bli ett segerdopp i vattnet på The Club at Carlton Woods, eller om man är från Göteborg som Linnea, så blir det förstås ett Ström-hopp.

Traditionen bjuder att vinnaren av årets första major tar ett segerdopp. Det har de flesta gjort som vunnit när tävlingen spelats på Mission Hills i Kalifornien, så även Pernila Lindberg och Annika Sörenstam. Men frågan är om traditionen kommer leva vidare på nya banan i Texas. 

Vattendraget vid 18:e green sägs bjuda på otrevligheter som ormar och alligatorer.  Men Linnea Ström tvekar inte över att hoppa i trots ormskräck om hon skulle vinna.

Det blir ett Ström-hopp alltså?

– Ja, vinner man då tvekar man nog inte, säger Ström till SVT Sport.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.