Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Maja Stark är med i täten efter den första rundan i Chevron Championship. Foto: David J. Phillip/AP/TT

Maja Stark och Anna Nordqvist med i täten i majorn Chevron Championship

Uppdaterad
Publicerad

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin, efter den första rundan i Chevron Championship på The Woodlands utanför Houston, Texas.

Efter fyra birdies för Maja Stark under de första nio hålen kom två bogeys på vägen in och hon sjönk tillbaka i resultatlistan. På det sista hålet var hon ytterst nära att göra en birdie men bollen stannade en knapp decimeter från hålet.

Anna Nordqvist är också i slagläge inför fortsättningen. British Open-vinnaren 2021 kom starkt på de sista hålen, och klarade, precis som Maja Stark, banan norr om Houston på två slag under par, 70 slag.

– Vi har gjort ett bra jobb hela veckan. Det var några riktigt roliga flaggplaceringar där ute så det gäller att aldrig tappa koncentrationen. Det är en tuff bana så det gäller att inte bli för bekväm, säger Nordqvist.

De ligger på delad tionde plats.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Annika Sörenstam om Nelly Kordas rekordjakt: ”Jättebra för damtouren” Foto: SVT/Bildbyrån.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.