Sävehof körde över Guif i kvartsfinalen

Den första kvartsfinalen mellan rivalerna.

Då körde Sävehof över Guif fullständigt med 45-27.

– Det är en riktig skitmatch från vår sida, säger Guif-spelaren Marcus Ekman i C More.

Den första kvartsfinalen mellan rivalerna Sävehof och Guif började med att hemmalaget Sävehof tog ett tidigt grepp om matchen.

Drygt tio minuter in i matchen hade Sävehof redan gått upp i en 10-5-ledning.

Den första halvleken slutade med att Sävehof hade en 21-12-ledning. Hemmalaget gick mot en utklassning.

Det dröjde sex minuter in på den andra halvleken till Guif fick hål på Sävehof. Då stod ställningen 25-13.

Hemmalaget dundrade mot en första seger i kvartsfinalen och målen fortsatte att regna in, samtidigt som Guif kämpade rejält.

Det slutade med en total överkörning när slutsiffrorna landade på 45-27.

Adam Blanche gjorde tio mål och prisades som matchens spelare efter matchen.

Efter matchen var Marcus Ekman inte alls nöjd med sitt lag.

– Det är en riktig skitmatch från vår sida. Allting gick snett. Men det är bara att glömma den här matchen så fort som möjligt, det kommer en ny match om två dagar, säger Guif-spelaren i C More.