Se Linus Johanssons mål – direkt efter nedsläpp. Foto: TV4/Bildbyrån

Gjorde mål efter tio sekunder – vann sedan stormötet: ”Aldrig gått så snabbt”

Färjestad fick en drömstart på hemmamatchen mot Skellefteå då lagkaptenen Linus Johansson gjorde mål efter bara tio sekunder. Man vann sedan mot den topptippade konkurrenten med 4-1.

– Det har aldrig gått så snabbt, så det är man glad över, säger Johansson till TV4 Play.

Färjestad fortsatte att imponera efter Linus Johanssons extremt snabba ledningsmål och i den nionde minuten satte nyförvärvet Joel Kellman 2-0.

Skellefteå lyckades visserligen reducera, men senare i den andra perioden fick Färjestad en straff som Victor Ejdsell förvaltade på ett snyggt sät..

Det var också Ejdsell som satte 4-1-målet då han snyggt plockade upp pucken framför mål och drog in det sista målet.

Färjestad har inlett säsongen succéartat med två raka 4-1-segrar och toppar därmed SHL-tabellen.

SE MER: Se höjdpunkter från SHL i SVT Play