Se William Nylanders avgörande. Foto: nhl.com

Nylander avgjorde kyligt för Toronto – i boxplay

St Louis Blues tryckte på för kvittering.

Då klev William Nylander fram i boxplay.

Svensken satte det matchavgörande målet för Toronto Maple Leafs med ett kyligt avslut i 4–2-segern.

Torontos bortamatch mot St Louis Blues stod och vägde inför den tredje perioden.

Men bara 45 sekunder in tog Toronto ledningen med 2–1 genom Auston Matthews. Det var superstjärnans 49:e mål på blott 53 matcher denna säsong.

Sedan var det William Nylanders tur.

I boxplay snodde han åt sig pucken i egen zon och stormade fram i ett friläge med landsmannen Pontus Holmberg vid sin sida.

Då visade Nylander prov på rejäl kyla när han fintade ner målvakten Joel Hofer och lyfte upp pucken i nättaket, cirka sju minuter in i perioden.

Nylanders fullträff betydde 3–1 och blev till slut matchavgörande i 4–2-segern.

Nylander har nu gjort 72 poäng på 54 matcher.