Oskriven lag, skjut inte efter signal. Därför markerar spelarna det.

Överblick

Pinnat inlägg

Målservice SHL

Frölunda - Leksand: 2-0 (1-0) 1-0 Arttu Ruotsalainen (Erik Thorell, Henrik Tömmernes), 2-0 Max Friberg (Henrik Tömmernes, Linus Weissbach)
Linköping - Brynäs: 1-1 (1-1) 1-0 Jakob Silfverberg (Victor Söderström, Jack Kopacka), 1-1 Patrick Russell (Robin Kovacs)

Malmö - Skellefteå: 0-1 (0-1) 0-1 Axel Sandin Pellikka (Jonathan Pudas, Oscar Lindberg)

Växjö - HV71: 1-1 (1-0, x-x) 1-0 Victor Stjernborg (Joel Persson, Filip Eriksson), 1-1Mattias Tedenby (André Petersson, Tanner Kero)

Malmö - Skellefteå 1-1

9: Malmö kvitterar genom Carl Persson som får en passning vid tekningszon och drämmer in den.

Läckert gjort av Persson när han väljer att ta emot pucken istället för att skjuta direkt - göra att han kan prickskjuta in kvitteringen!

Frölunda - Leksand: 2-0

24. Drömstart för Frölunda i andra perioden. Max Friberg håller sig påpassligt framme och ny assist av stjärnbacken Henrik Tömmernes.

Linköping-Brynäs 1-1

22: Vi är igång i Linköping igen, och än så länge har perioden varit ganska jämn.

Malmö - Skellefteå 0-1

8: OJOJ riktigt nära kvittering för Malmö, hela publiken reste sig men den var inte inne och de fick sätta sig igen.

Malmös boxplay är över, SAIK:s Andreas Johnson avslutade med ett skott mot mål som räddades av Marmenlind i Malmömålet

Galen räddning av Marmenlind i Malmö - det ska vi komma ihåg. 2-0 för Skellefteå och matchen är mer eller mindre avgjord...

Växjö - HV71: 1-1

1-1: Mattias Tedenby! Tar emot pucken snyggt och stjärnan gör sitt första mål för säsongen.

Han är trots allt "bara" 34 år gammal, återstår att se om han kan komma upp till något som liknar hans tidigare nivå den här säsongen!

Malmö - Skellefteå: 0-1

26. Powerplay för bortalaget Skellefteå, som trycker på.

Malmö får lagstraff till publikens ilska för abuse of officials. Tomas Kollar i Malmöbåset ser förvånad ut. Nikola Pasic sitter av den.

Växjö - HV71: 1-0

2.20. Igång även i Smålandsderbyt. Frederik Dichow i HV-målet inleder med en jätteräddning.