William Eklunds San Jose tog sin tredje seger

Förra onsdagen lyckades San Jose Sharks ta säsongens första seger.

I natt kom blott tredje segern efter en pulverisering i den andra perioden där William Eklund stod för ett av målen.

Förra onsdagen lyckades San Jose Sharks ta säsongens första seger. Nu har San Jose tre vinster efter nattens kross med 5-1 mot St. Louis Blues.

Mike Hoffman öppnade målskyttet tidigt i den första perioden innan William Eklund satte tvåan efter en styrning i mittperioden där San Jose-hajarna öste på. Hemmalaget gjorde totalt fyra mål i mittenakten.

Gästerna lyckades reducera till 5-1 men närmare än så kom man inte. Viktig vinst för San Jose men laget är fortfarande jumbo i NHL med sju inspelade poäng.

Elias Pettersson i topp med två lagkompisar

Topptrion Elias Pettersson – J.T. Miller och Quinn Hughes fortsätter att ösa in poäng. I Calgary i natt gjorde powerplay-trion första målet signerat just Elias Pettersson. Trots det lyckades Calgary Flames besegra Vancouver med 5-2 efter Elias Lindholms ett mål och två assist.

Nu toppas poängligan av J.T. Miller 27 poäng, Quinn Hughes 27 poäng – och Elias Pettersson 27 poäng.