MMA-stjärnan Conor McGregor intervjuas via länk – och 3-årige sonen Conor Jr vill vara med. Foto: The Mac Life

Se när sonen avbryter MMA-stjärnan Conor McGregor – flera gånger om

Uppdaterad
Publicerad

MMA-superstjärnan Conor McGregor gör media inför nästa veckas toppmatch i UFC mot amerikanen Dustin Poirier.

Men under en av sina intervjuer blev han avbruten gång på gång – av 3-årige Conor Jr.

Se klippet i spelaren ovan.

UFC är tillbaka på ”Fight Island” i Abu Dhabi med tre galor inom loppet av en vecka. I den sista, natten mot söndag den 24 januari, är MMA-sportens stora affischnamn Conor McGregor tillbaka och går huvudmatchen.

Irländaren har inte gått en match sedan i januari 2020 när han knockade veteranen Donald ”Cowboy” Cerrone efter bara 40 sekunder.

Han ser fram emot att vara tillbaka i hetluften.

– Det har varit ett otroligt träningsläger. Det har varit tufft, men alla mina tränare och träningskamrater har varit fenomenala. Jag ser verkligen fram emot att få visa upp allt arbete som vi har lagt ned och sätta min nation på kartan en gång till, säger den stolte Dublin-sonen McGregor.

”Disciplin och struktur”

Den förre mästaren i två viktklasser har gjort sig minst lika känd för sina skandalrubriker som för sina fantastiska egenskaper i buren, men nu säger sig 32-åringen vara på en bra plats i livet.

– Disciplin och struktur är de riktiga nycklarna till framgång och de två sakerna har jag. Jag är absolut mycket mognare i dag, i alla avseenden av mitt liv. Jag är på en väldigt positiv plats just nu. Jag har tagit mig igenom en hel del, men jag står här framför er i dag och har segrat. För det är jag väldigt glad, säger han.

Conor McGregor och Dustin Poirier har mötts en gång tidigare, i september 2014, och den gången vann McGregor på knock efter bara 106 sekunder.

Poirier är just nu rankad tvåa i världen bland utmanarna till mästarbältet i lättvikt (70,3 kilo). McGregor ligger fyra. Hans ärkerival Khabib Nurmagomedov har fortfarande mästarbältet, men ryssens framtid är osäker efter att han lagt handskarna på hyllan i oktober förra året.

MMA-stjärnan Conor McGregor tillsammans med 3-årige sonen Conor Jr. Foto: Instagram

ARKIV: Conor McGregors galna comeback – vann på 40 sekunder (19 januari 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.