I norra London på Tottenhams anläggning odlar Women's Super League-laget sina egna grönsaker, frukter och bär.
Matilda Vinberg berättar om Kitchen Garden i spelaren ovan.
– Jag vet inte om det är myt eller om det stämmer att alla våra bär kommer från kitchen garden, för det är färskt och lyxigt.
På drygt 750 kvadratmeter har klubben över 40 äppel-, plommon och päronträd samt nyligen planterat nektarin-, fikon och persikoträd. Under 2024 skördades drygt 500 kg av frukt och grönt som man försåg både herr- och damspelarna med.
Stora skillnader mot förutsättningarna i Vinbergs förra klubb Hammarby.
– Där fanns det en kyl och man fick bre sin macka om man inte hann med frukost hemma. Det är stora kontraster, säger Vinberg och skrattar.
Michelinkock på bussen
Inte nog med att maten är närproducerad har man dessutom en Michelin-kock på bortabussen.
– Bussen är helt otrolig. Vi har alltid en kock som lagar mat till spelarna. Det varierar lite om man spelat eller inte, men han ser till att vi får i oss det vi ska. Det kan vara till exempel kycklingburgare, säger Vinberg och fortsätter:
– Det är bra mat, man är inte så kräsen när det kommer till maten här.