Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se när Daniil Medvedev buas ut – och förlorar mot 172-rankade Thiago Seyboth Wild. Foto: Eurosport

Skrällen: Ryske världstvåan Daniil Medvedev förlorar och blir utbuad i Franska öppna

Uppdaterad
Publicerad

Utbuad av publiken.

Sen förlorade världstvåan Daniil Medvedev mot 172-rankade Seyboth Wild redan i första omgången av Franska öppna.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse, säger Wild i Eurosports sändning.

Det var en enkel match på förhand. Den ryske världstvåan Daniil Medvedev skulle bara städa av 172-rankade brasilianaren Seyboth Wild i första omgången av Franska öppna.

Men det inleddes tufft för ryssen.

Wild vann överraskande det första setet, men sen vann Medvedev två raka set. I det fjärde setet uppstod speciella scener när Medvedev menade att en boll var ute. En diskussion med domaren inleddes samtidigt som publiken buade. Då valde 27-åringen att sätta fingret mot munnen och hyscha publiken.

Wild vann sedan två raka set och slog ut Medvedev – till publikens stora jubel. Det var Wilds andra Grand Slam-turnering någonsin, och det var debuten i Franska öppna. Han kvalade sig även in i Franska öppna.

– Jag har sett Daniil spela under mina ungdomsår och jag har alltid drömt om att spela här och möta de stora spelarna. Det är en dröm som går i uppfyllelse, säger Seyboth Wild.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.