Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Den här veckan tipsar Linus Fremin om tre spännande thrillers som ligger ute på streamingtjänsterna. Foto: SVT/Viaplay/Netflix

Tre spännande streamingtips med Linus Fremin

Uppdaterad
Publicerad

En man som hittas död inuti en krokodil, en app som visar sig komma med ett stort mörker och en israeilisk Mossad-agent som samarbetar med en tysk säkerhetspolis.

Det är intrigerna i de tre serier som SVT:s tv-kritiker Linus Fremin tipsar om den här veckan.

Det gemensamma temat för veckan är thrillers, även om de skiljer sig rätt mycket åt i övrigt och utspelar sig i helt olika delar av världen. Troppo som utspelar sig i Australien bygger på den bästsäljande romanen Crimson Lake av Candice Fox, och ja, det är där mannen i krokodilen hittas.

50 år efter OS i München

Det är i den nya serien Munich games som vi får stifta bekantskap med en Mossad-agent som försöker förhindra att en massaker upprepar sig 50 år efter OS i München när staden är värd åt en vänskapsmatch mellan en israelisk och en tysk fotbollsklubb.

Den onda appen har en central roll i en ny serie som kretsar kring arbetarklassungdomar i Storbritannien.

Hör mer om serierna och var du hittar dem i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.