Det har gått mer än sex år sen Eva åt sitt sista salladsblad. Tidigare hade hon, som de flesta, tänkt att grönsaker är nyttigt.
– Jag tyckte det lät galet från början att inte äta några grönsaker, det har vi ju blivit itutade att det är så nyttigt. Men faktum är att grönsaker kan vara riktigt skadligt, säger hon.
Livsmedelsverket: Kan vara risk mot folkhälsan
Numera äter hon enbart animalisk föda och hon tycker att hon mår bättre än någonsin. Men hennes kosthållning är väldigt långt ifrån Livsmedelsverkets kostråd som säger att grönsaker och fibrer är viktiga för hälsan.
– Den samlade forskningen visar att hög konsumtion av rött kött ökar risken för tarmcancer, säger Åsa Brugård Konde, nutrionist vid Livsmedelsverket.
Eva tror inte dugg på myndigheternas kostråd. Själv hittar hon stöd för sin diet på Instagram och Youtube där det är lätt att hitta många som tycker som hon.
Se mer i klippet ovan.