– I dag har folk sous vide hemma men vet inte hur man kokar ett perfekt ägg, säger Lisa Lemke.
Se och hör ett klipp från SVT:s morgonstudio i klippet ovan där Lisa Lemke berättar om matprogrammet.
På torsdagskvällen är det premiär för Lisa Lemkes matprogram ”Timjan, tupp och tårta” som spelats in på den gamla prästgården på Skrea Backe utanför Falkenberg. Programmet beskrivs som modern hemkunskap för vuxna och syftar till att få tittarna att hitta tillbaka till grunderna inom matlagningen.
– I dag har folk sous vide hemma men vet inte hur man kokar ett perfekt ägg, säger Lisa Lemke.
Se och hör ett klipp från SVT:s morgonstudio i klippet ovan där Lisa Lemke berättar om matprogrammet.
SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.