Städinfluencer Auri Kananen

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se före och efter bilder på Antons lägenhet efter städinfluencerns storröjning. Foto: Anna Simonsson/SVT

Efter sopkaoset – här städar influencern Antons lägenhet

Uppdaterad
Publicerad

Efter att Anton Nilssons lägenhet blivit totalt nedskräpad av tidigare hyresgäst har han inte kunnat flytta hem igen. Nu städas det för fullt i hans lägenhet av en städinfluencer som redan fått den vandaliserade vasken att skina igen.

Förhoppningen är att Anton Nilsson ska kunna återvända till lägenheten efter grovstädning, reparationer och inköp av nya möbler.

– Mitt fokus ligger i att kunna flytta in i lägenheten igen. Det har varit tungt att jag inte har kunnat bo här, säger Anton Nilsson.

”Nu är jag här ända från Finland”

Det första SVT Nyheter Helsingborg möts av inne i Antons lägenhet är rengöringsprylar, tomma ytor och en skinande vask. Städinfluencern Auri Kananen har nämligen redan städat hela nedervåningen hos Anton och är i full gång med att rensa ut ett hav av burkar på övervåningen.

– Många av mina följare har skickat Antons story till mig så nu är jag här ända från Finland, säger Auri Kananen.

Se när Auri Kananen städar övre delen av Antons lägenhet i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.