Trasiga toaletter är inget nytt för SJ, men just den här gången var det låset på toalettdörren som var trasigt. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Nakenchock på tåg blir ärende för Allmänna reklamationsnämnden

Uppdaterad
Publicerad

Någon öppnade dörren när en man i 30-årsåldern var på tågtoaletten. Mannen fick halva biljetten återbetald av SJ, men han är inte nöjd – nu anmäler han SJ till Allmänna reklamationsnämnden.

En man i Östersund råkade ut för ett trasigt toalettlås under en tågresa. Han fick halva biljetten återbetald, men anmäler nu SJ till Allmänna reklamationsnämnden efter att inte ha fått igenom återbetalning av hela biljetten.

Trasiga toaletter är inget nytt problem för SJ

Förra veckan rapporterade SVT Nyheter Jämtland om det vite som rör nattrafiken mellan Stockholm och Duved. Att toaletter och duschar inte fungerar utgör störst del av vitet, drygt 300 000 kronor får SJ betala i böter för det.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.