Två unga män hittades döda efter en brand i Nässjö för två veckor sedan. Foto: Mattias Landström/jkpg news

Husrannsakan i Taberg – kopplas till dubbelmordet i Nässjö

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagen gjorde polisen en husrannsakan som kan kopplas till dubbelmordet i Nässjö för två veckor sedan, vilket P4 Jönköping var först att rapportera om.

Det var den 29 februari som polisen hittade två unga män avlidna efter en brand i en lägenhet i Nässjö. Polisen startade då en förundersökning om mord.

Polisen är förtegen om händelsen men bekräftar för SVT Nyheter att de varit på den aktuella adressen i Taberg och gjort en husrannsakan.

Dubbelmord i Nässjö

– Vi kan inte säga mycket om ärendet men vi har varit där och tagit beslag, vad kan vi inte gå in på i nuläget, säger Mats Pettersson, presstalesperson på polisen.

I klippet nedan hör du vad polisens presstalesperson sa efter att de två döda männen hittats.

En delad bild. Polisbil samt kvinna med ljust hår i polisuniform

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet hör vi polisens presstalesperson Angelica Israelsson Silfver berätta om händelsen i Nässjö på torsdagskvällen och hur polisen nu jobbar framåt. Foto: SVT/Polisen

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Dubbelmord i Nässjö

Mer i ämnet