Antikrundans Knut Knutsson är exalterad inför programmet i Kiruna.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Nu gör vi om bedriften” – Knut Knutsson tror att Kirunaborna går man ur huse när Antikrundan spelas in. Foto: Hans Sternlund/SVT

Hittade en Picasso sist – nu gästar Antikrundan Kiruna igen

Uppdaterad
Publicerad

Årets inspelningar av Antikrundan avslutas på fredag när SVT-produktionen besöker Kiruna. Pernilla Månsson Colt är nervös över om folk sluter upp – men Knut Knutsson tror på ny succé.

Det var samma nervositet inför inspelningarna 2010 när Antikrundan spelades in i Kiruna. Den gången kom farhågorna på skam för köerna ringlade sig långa utanför det numera rivna stadshuset.

Frågan är hur det kommer att se ut när portarna öppnas klockan tio på fredagsförmiddagen utanför det nya stadshuset Kristallen?

Knut Knutsson är inte orolig trots att älgjakten är igång. Och Pernilla Månsson Colt berättar om Picassotavlan som hittades senast.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.