Zara Larsson på scen och William Kjällman från Antnäs.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet visar William Kjällman från Antnäs upp dansen som gjorde honom viral – och se när SVT:s reporter Adam Berlin försöker hänga med i koreografin. Foto: Paul Bergen, EPA/Anna Wallbrandt, SVT

Möt 10-åringen från Antnäs som Zara Larsson inte kan tämja – se virala dansen

Uppdaterad
Publicerad

William Kjällman från Antnäs är viral. Under BC Luleås basketmatch riktades rampljuset mot 10-åringen som dansade loss på läktaren. Nu vill Zara Larsson att han gästar scenen på Lollapalooza.

– Jag hade jättegärna gjort det, när som helst, säger han till SVT.

Har du missat William Kjällmans makalösa dans till Zara Larssons nya singel ”Can´t tame her”? Artisten själv gjorde inte det, delade den i sina sociala medier och nu har Williams moves setts av en miljonpublik.

När SVT träffar 10-åringen på Antnäs klubbstuga har det gått några dagar sedan klippet spred sig som en löpeld. Men det är inte första gången han släpper lös på läktaren.

– Jag brukar dansa nästan varje match. Jag kör på känsla, säger han.

Zara är nummer ett

Han är överväldigad över att just Zara Larsson har sett och delat klippet.

– Hon är favoriten. Hundra procent!

Den svenska artisten har miljontals följare och har med glimten i ögat bjudit in William att gästa henne på scenen under festivalen Lollapalooza.

– Det skulle säkert vara nervöst men det vore jättekul.

Utmanar SVT:s reporter

I klippet visar William dansen som gjorde honom viral – och du ser när SVT:s reporter Adam Berlin försöker hänga med i koreografin.

Utan att avslöja för mycket behöver 10-åringen inte direkt plocka upp hakan från golvet.

Alla borde ha någon som tittar på en som Zara Larsson tittar på William Kjällman från Antnäs. Foto: Zara Larssons Tiktok/Anna Wallbrandt, SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.