Petra Törnudd. Jessica Andersson. Uthyrning.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Jessica Andersson och Petra Törnudd hyrde ut sitt hus. När hyresperioden skulle avslutas fick de tillbaka villan i ett mardrömsskick. Foto: SVT

Jessica fick sitt hus totalförstört av hyresgäst: ”Det var hundbajs överallt”

Uppdaterad
Publicerad

Jessica Andersson och Petra Törnudd hyrde ut sitt hus i Frövi under ett halvår. De hade planerat att sälja det och därför sa de upp hyresgästen. Men villan såg inte ut som när de lämnade den.

– Vi möttes av en extrem doft och det var hundbajs och hundkiss på hela golvet, säger Jessica Andersson.

De senaste dagarna har varit tuffa för Jessica Andersson och Petra Törnudd. De hade planerat att sälja huset i Frövi till hösten, som de har hyrt ut i ungefär ett halvår. Men försäljningen kommer att skjutas fram eftersom den tidigare hyresgästen vanskött villan så pass måste saneras och renoveras. Något som NA var först med att rapportera om.

– Vi ringde upp hyresgästen efter att vi hade varit inne i huset. Han sa att han skulle fixa det så vi gav honom några dagar att plocka bort sina saker och städa upp, men det gjorde han inte, berättar Petra Törnudd.

När Jessica och Petra skulle hyra ut huset i februari tyckte de att mannen verkade trevlig och ordentlig.

– Att han och hans hundar skulle förstöra på det här sättet kunde man inte drömma om, säger Petra Törnudd.

Starta klippet för att höra om när Petra Törnudd och Jessica Andersson möttes av mardrömssynen i deras uthyrda villa.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.