En person med kort, mörkt hår står på en fotbollsplan med läktare i bakgrunden. Det är en klar dag och platsen är förbered för träning.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet sätter ÖSK-spelaren Ahmed Yasin ord på känslan dagen efter derbysegern. Foto: Viktoria Kvarnbrant/SVT

ÖSK njuter av derbysegern mot Degerfors: ”Betyder mer än tre poäng”

Uppdaterad
Publicerad

Med två mål i matchens sista skälvande minuter knep ÖSK en prestigefull seger i tisdagens derby mot Degerfors på Stora valla. Dagen efter är självförtroendet på topp.

– Det var lätt att vakna upp på morgonen och sen komma in i omklädningsrummet och bara prata goda minnen från igår, säger spelaren Ahmed Yasin.

Tisdagens derbyseger för ÖSK vinsten betyder att Degerfors potentiella avancemang till allsvenskan skjuts upp. För ÖSK innebär segern tre poäng i tabellen och ett betydligt bättre läge inför seriespelet tre sista omgångar.

– Det är det viktigaste. Men att vi nu har vunnit årets två viktigaste matcher stärker förstås också självförtroendet, säger tränaren Christian Järdler när SVT på onsdagen möter upp på träningen hemma på Behrn arena.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.