Darin är en av artisterna som spelade på Hurgo Park Festival i Norrköping i helgen.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Träffa festivalbesökare och följ med bakom scenen i klippet. Foto: Edina Foric

Följ med backstage på Hugo Park festival i Norrköping – möt Darin och Adaam

Uppdaterad
Publicerad

I tre dagar har Hugo Park Festival pågått i Norrköping och artister som Darin, Viktor Leksell, Petter, Molly Sandén, Adaam med fler har tagit plats på scen.

– Det bästa är att någonting händer i Norrköping som annars brukar hända i Stockholm eller Göteborg, säger 21-åriga Lisen Hansen som besökte festivalen tillsammans med sina kompisar.

Från torsdag till lördag har många ungdomar från Östergötland samlats i Norrköping för att kolla på 15 olika artister från Sverige och andra länder. Förutom att några av besökarna tyckte att biljettpriserna var för höga, var de glada över de prominenta gästerna i Norrköping.

– Man tror ju inte att de ska komma hit så man blir jätteglad att de kommer hit, säger 21-åriga Emilia Diddilié från Norrköping.

”Ni var riksfeta”

Men även artisterna var glada.

– Det har varit väldigt bra publik här i Norrköping på tidigare konserter så jag hoppas att det blir minst lika bra ikväll, sa Darin, som har en kusin som bor i Norrköping, strax innan det var hans tur att kliva på scenen.

Och Adaam, som SVT träffade precis efter att han hade klivit av scenen, sa:

– Tack till alla som var här. Ni var riksfeta. Ni som var längst bak, ni som var längst fram, kärlek till er alla.

Se festen och möt kändisarna bakom scenen i videon ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.