Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
På bilden ser du tränarna Marwan Mansoor, tränare i Aktivitetshuset Taekwondo Skäggetorp och Mästare Khem från Thailand. Foto: August Askbom/SVT

Stort Taekwondoläger i Linköping – sparkar in det nya året

Uppdaterad
Publicerad

Nästa vecka är det stort Taekwondo-träningsläger i Skäggetorpshallen i Linköping med över 100 deltagare från 16 olika länder. Dessutom kommer en av världens mest kända tränare, Mästare Khem från Thailand.

Lägret arrangeras av föreningen Aktivitetshuset Taekwondo Skäggetorp och är öppet för såväl elitsatsande som yngre barn och de tränar alla tillsammans. Att ha en tränare som Mästare Khem på plats i Skäggetorp tror tränaren Marwan Mansoor kan göra stor skillnad.

– Mina förhoppningar är att alla kommer att utvecklas i Taekwondo och nå sina mål. Det är en idol och en bra förebild de kommer träna med och istället för att bara se honom på Youtube och Tiktok så få de nu se honom på riktigt, Marwan Mansoor, tränare i Aktivitetshuset Taekwondo Skäggetorp.

Nästan bokat hela Glyttinge camping

De dryga hundra deltagarna kommer att bo på Glyttinge camping och mat ordnas av olika sponsorer och företag som hjälper till. Nu när träninglägret närmar sig kan man ana en viss anspänng hos Marwan Mansoor men som samtidigt ser fram emot att träffa alla.

– Det kommer bli riktigt bra att samla alla, samma intressen och samma idéer. Det kommer bli bra träningar.

Titta på videon för att höra mer om träningslägret.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.