På senare år har en blomstrande industri av småskaliga bryggerier växt fram. De utmanar storbryggerierna genom att brygga hantverksmässig öl runtom i landet.
Men under de senaste två åren har villkoren blivit kärvare. Det beror bland annat på snabbt ökande råvarukostnader och höjd alkoholskatt.
– Många gör det här som en fritidsgrej och hoppas att kunna jobba med det i framtiden, men de inser att det inte finns möjlighet att få ut en lön ur verksamheten, säger Andreas Fejes.
Är det inte ändå rimligt att vissa ölbryggerier lägger ner när det har växt så mycket?
– Det är naturligt att vi ser en stabilisering av branschen när det finns så otroligt många bryggerier. Men avveckling gäller inte bara små bryggerier, utan bryggerier med fler anställda drabbas. Det tror jag på sikt är mycket olyckligt.
Hur får bryggeriägaren ekonomin att gå runt? Hör svaret och få insyn i bryggeriet i klippet ovan.