• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Trollhättan i Trollhättans kommun, Västra Götalands län. Det brinner just nu kraftigt i ett industriområde på Stallbackavägen. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Väst.

En person skadades när en bil körde in i en busskur på söndagskvällen. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

En skadad när bil körde in i busskur

Publicerad

En person har förts till sjukhus efter att en bil i hög fart kört in i en busskur.

Personen stod och väntade på bussen vid Gustav Adolfs torg i centrala Malmö när bilen av okänd anledning körde rakt in i busskuren.

Det är okänt hur pass allvarligt skadad personen är.

– Vi fick larmet vid 22.52 och när vi kom till platsen hade två personer smitit från platsen men de greps relativt snart efter, säger Henrik Hagström, vakthavande befäl vid polisen.

Även en av de gripna fick föras till sjukhus med okända skador.

– Som det ser ut nu handlar det om grov vårdslöshet i trafik, vållande av kroppsskada, drograttfylleri och smitning, säger Henrik Hagström.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.