• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Platsen spärrades av under kvällen. Foto: Johan Nilsson/TT

Misstänkt mordförsök i Malmö – polisen söker gärningsmän

Uppdaterad
Publicerad

Under torsdagskvällen larmades polisen om en pågående misshandel på Cypressvägen i Malmö som involverat flera personer. En skadad person med stick- eller skärskador har förts till sjukhus med ambulans.

Enligt polisen är det en person, en man eller pojke, som är förd till sjukhus med ambulans med stick- eller skärskador. Skadeläget är oklart.

– Vi fick vittnesuppgifter om tillhyggen och vi har gjort fynd som har knytning till händelsen, säger polisens presstalesperson Rickard Lundqvist.

Misstänkt mordförsök

Händelsen utreds som försök till mord. Polisen har varit på plats för att eftersöka gärningspersonerna.

– Vi försöker att hitta information så vi kan veta vem som kan misstänkas, säger Rickard Lundqvist.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.