Per Bengtsson från PM & Vänner berättar att restaurangen ständigt måste utvecklas för att behålla sin Michelinstjärna. Foto: SVT

Så arbetar PM & Vänner för att behålla sin Michelinstjärna

Publicerad

Nordens kockelit samlades i Trondheim på måndagen för att höra vilka restauranger som tilldelats årets Michelinstjärnor. När kvällen var över hade PM & Vänner i Växjö återigen tilldelats den prestigefyllda stjärnan. Man tilldelades den första gången 2016 och har sedan dess arbetat hårt för att inte förlora den.

– Om vi i framtiden bara skulle vara så bra som vi är idag, skulle det uppfattas som vi blev sämre. Så vi måste hela tiden utvecklas för att behålla stjärnan, säger Per Bengtsson från PM & Vänner.

Klicka på spelaren för att veta hur PM & Vänner arbetar för att behålla sin Michelinstjärna.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.