Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Mer smak på basilikan och olivolja efter pizzan varit i ugnen. Se alla tips i videon. Foto: Maja Flygt/SVT

Fem tips för att vässa dina hemmapizzor

Uppdaterad
Publicerad

Hur får man till den perfekta pizzan? Här ger amatörkocken och matälskaren Jens Karström fem tips för att lyckas i pizzaugnen.

När Jens Karström i Nykvarn inte arbetar på Scania lägger han gärna sin tid på matlagning, allra helst pizzor. För tre år sedan skaffade han en pizzaugn till trädgården och började jakten på den perfekta pizzan. På Instagram delar han med sig av det han lagar för att sprida matglädje.

– Det är våra middagar hemma som jag lägger upp, säger han.

I videon ger han fem tips till dig som vill göra napolitanska pizzor hemma.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.