Avspärrningarna kunde hävas efter drygt en timme efter att polisen konstaterat att det handlade om en ofarlig varuleverans. Foto: Robin Hult, SVT

Misstänkt paket vid polisstationen i Katrineholm – byggnaden spärrades av

Uppdaterad
Publicerad

Ett paket med okänt innehåll gjorde att entrén till polisstationen i Katrineholm spärrades av under torsdagen. Strax före lunch meddelade polisen att paketet var en helt ofarlig varuleverans och avspärrningarna kunde då tas bort.

Paketet upptäcktes vid klockan 10.49 på torsdagen. Polisstationen behövde inte utrymts helt men personalen fick inte vistas i den del som ligger närmast entrén. Receptionen var inte heller öppen, så inga civila behövde utrymmas.

Ett område runt stationen spärrades av medan polisen granskade övervakningskamerorna, för att se hur paketet hamnat där. Strax före klockan 12 hävde polisen avspärrningarna efter att paketet visat sig vara en varuleverans.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.