Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: SVT/Privat

Oväntade melonspexet – frisören gjorde derbysuccé

Uppdaterad
Publicerad

Frisören William Frimpong gjorde succé under derbyt mellan AIK och Hammarby. Anledningen? Han balanserade en stor melon på huvudet. Och det här var inte första gången Frimpong visade upp sitt melonspex.

– Jag är en stor AIK-supporter. Och det är så kul med all uppmärksamhet och att folk blev glada av att se mig. För mig betyder det allt att få sprida glädje, säger William Frimpong.

Klippet där Frimpong balanserar melonen på sitt huvud inne på Friends arena har fått spridning både i Sverige och utomlands. Till vardags driver han en frisörsalong i Solna och ibland händer det att han har en melon på huvudet samtidigt som han klipper sina kunder.

Får man inte väldigt ont i huvudet av att han en tung melon på huvudet? Starta klippet för att höra varför William Frimpong ställer till med fruktshow.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Nyheter från SVT:s Järvaredaktion 2023

Mer i ämnet