Motionscentralen på Skutberget öppnar upp igen – tillfälligt. Från 17 juli till 30 september håller man öppet i byggnanden. Foto: SVT

Snart öppnar motionscentralen igen

Uppdaterad
Publicerad

Det blev som planerat – motionscentralen på Skutberget i Karlstad öppnar igen den 17 juli.

Då öppnar man opp omklädningsrummen, duscharna och bastun samt vissa ”gemensamhetsutrymmen”, skriver Karlstads kommun i ett pressmeddelande.

– Det är bra att vi har fått fram en lösning för sommaren och att Karlstadsbor och besökare kan använda motionscentralen utan att betala inträde, säger kommunstyrelsens ordförande Per-Samuel Nisser (M) i pressmeddelandet.

Tillfälligt öppnande – till hösten

Planerna på att tillfälligt öppna upp byggnaden lyftes bland annat upp vid kommunfullmäktige i mitten av juni. Motionscentralen kommer hålla öppet fram till sista september.

– Efter sommaren görs en utvärdering så vi kan se om det finns möjlighet att fortsätta hålla motionscentralen öppen i höst och vinter, säger kommunalrådet Linda Larsson, (S), i pressmeddelandet.

LÄS MER: Slutgymmat på Skutberget

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.