Två kvinnor gripna misstänkta för mordförsök

Uppdaterad
Publicerad

Polisen larmades till något typ av bråk i Mölndal. På platsen fann de en man med stickskador i bland annat huvudet. Nu har två kvinnor och en man gripits misstänkta för försök till mord alternativt dråp.

Larmet kom till polisen vid 22-tiden på onsdagskvällen. Inledningsvis var uppgifterna om vad som hänt mycket oklara. Polisen skriver på sin hemsida att larmet handlade om ett misstänkt bråk i samband med en fest.

När polisen kom fram till platsen och hittade den skadade mannen uppgav två kvinnor och en man i närheten att mannen ska ha fått skadorna efter ett fall. Men efter en stund fattade polisen misstanke om att det istället rört sig om stickskador från en kniv eller liknande.

När polisen plötsligt upptäckte att en av kvinnorna bar på en kniv så valde man att gripa båda kvinnorna och mannen misstänkta för mordförsök alternativ dråpförsök. Mannen misstänks även för våldsamt motstånd.

Den skadade mannen fördes till Sahlgrenska men ska inte ha fått livshotande skador, enligt polisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.