Olycka på E6

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Motorcykel fattade eld i samband med olycka på E6 vid Uddevalla. Två personer har förts till sjukhus med ambulans, skadeläget är oklart. Foto: Robert Betzehag/Rescue Photo

Mc körde av vägen i Uddevalla – två till sjukhus

Uppdaterad
Publicerad

En motorcykel körde av vägen vid Uddevallabron och fattade eld under tisdagskvällen. Två personer i 30-årsåldern har förts till sjukhus med lindriga skador.

Det var vi 18-tiden som en motorcykelolycka inträffade på E6 vid Uddevallabron. Enligt polisen ska motorcykeln ha fattat eld i samband med olyckan och polis har varit på plats för att släcka branden.

De två skadade är en man och en kvinna i 30-årsåldern, båda fördes till sjukhus med ambulans vid 19-tiden.

– En har lindriga skador och den andra något mer akuta, men inget livshotande, säger Mikael Dessner, tjänsteman i beredskap på Norra Älvsborgs länssjukhus.

Polisen misstänker brott

Föraren misstänkts för vårdslöshet i trafik och grovt drograttfylleri och passageraren misstänks för narkotikabrott, enligt polisen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.