En efter en sitter de tio männen bakbundna på rad. Bakom dem står deras beväpnade fångvaktare, i väntan på vad som kommer visa sig vara de tio männens död.
Bilderna publicerades i går som del i nyhetsbyrån Reuters avslöjande om hur buddhistiska bybor och burmesiska soldater tillsammans dödade en grupp män ur den muslimska minoritetsgrupper rohingyer.
Massakern skedde i kustbyn Inn Din på morgonen den 2 september – bara en i en lång rad attacker mot rohingyer i fjol. Minst två av männen ska ha huggits ihjäl och resten skjutits med flera skott.
– En enda grav för tio människor, säger pensionerade soldaten Soe Chay som själv ska ha hjälpt gräva det grunda hål i vilken kropparna ska ha slängts.
– Medan de begravdes var det vissa som fortfarande gav ifrån sig ljud. Andra var redan döda.
FN uttrycker oro
Två av Reuters journalister greps i början på året innan uppgifterna hann publiceras. FN:s generalsekreterare Antonio Guterres har krävt deras frigivning men FN kommenterar nu också själva avslöjandet om hur de tio männen ska ha dödats.
– Vi är medvetna om denna senaste rapport, där detaljerna är väldigt oroande, säger talesmannen Farhan Haq till Reuters.
– Detta visar än en gång på behovet för en fullständig och noggrann utredning från myndigheterna av allt våld i delstaten Rakhine och attacker på de olika grupperna där.
Regeringen försvarar insats
Den burmesiska regeringen dementerar inte direkt uppgifterna om massakern i Inn Din och säger att saken ska utredas.
– Om vi finner att bevisningen stämmer och övergreppen begåtts som kommer vi ta nödvändiga steg enligt vår befintliga lagstiftning, säger talesmannen Zaw Htay.
Samtidigt försvarar han den militära insatsen i Rakhine, som enligt honom riktas mot terrorister som bär ansvar för att ha börjat våldet.
En del av de familjer som Reuters talat med visste inte att deras anhöriga var döda förrän nyhetsbyrån visade dem sina uppgifter.
– Mitt make är borta för alltid, säger en av männens fru Rehana Khatun.
– Jag vill inte ha någonting annat, bara upprättelse för hans död.
Fakta: Militär insats driver rohingyer på flykt
Rohingyer är en huvudsakligen muslimsk folkgrupp i Burma som ofta beskrivits som en av världens mest diskriminierade. I Burma pekas de ofta ut som bangladeshier, utan medborgarskap eller andra rättigheter i landet.
I fjol inledde myndigheter en militär insats som tvingat nästan 690 000 rohingyer på flykt till grannlandet Bangladesh, dit de burit med sig fasansfulla beskrivningar av massakrer och andra omfattande övergrepp.
Myndigheterna framhåller att deras syfte är att bekämpa terrorism, ett påstående som är kraftigt ifrågasatt utanför landet.