Mejlen har lagts upp på en delningssajt där dokument kan delas anonymt. Det var inte omedelbart klart vem som hade lagt upp dokumenten, eller om de var äkta.
Macrons kampanj bekräftar att den har hackats.
”Rörelsen En marche (ungefär ”På väg”) har blivit offer för en enorm och samordnad hackning i kväll, vilket har lett till spridning av intern information på sociala medier.”
LÄS MER: Sista mätningen före ödesdagen: Emmanuel Macron leder stort
”Normal kampanj”
Enligt Macrons medarbetare visar de stulna dokumenten på en normal presidentkampanj, men att de blandats med falska dokument för att sprida tvivel och desinformation. Syftet ska vara att underminera Macron.
”Allvaret i den här händelsen är stort och vi kommer inte att tolerera att demokratins vitala intressen riskeras”, skriver Macrons kampanj i ett uttaland.
Frankrikes inrikesdepartement vill inte kommentera uppgifterna, med hänvisning till att kommentarer skulle kunna påverka valet.
– Varken inrikesdepartementet eller något annat departement kommer att kommentera detta eftersom kampanjen avslutades vid midnatt, enligt lag, säger en talesperson.
Valkommissionen kommer att hålla ett möte under lördagen efter att ha fått information om hackningen. Medier uppmanas i ett uttalande att vidta försiktighet vid publicering av detaljer från mejlen eftersom kampanjen är avslutad, och att publicering kan leda till brottsanklagelser.
LÄS MER: Vägen till Elyséepalatset
Ryssland anklagades
Macrons sida har tidigare rapporterat att någon har försökt hacka sig in i systemen under den intensiva kampanjen, men misslyckats.
I februari nekade Ryssland till att ligga bakom sådana försök, men Macrons kampanj har fortsatt att anklaga ryska medier och en hackargrupp i Ukraina. I förra veckan uppgav kampanjen att flera misslyckade försök att stjäla e-postuppgifter hade gjorts.
LÄS MER: Detta är den franska ekonomins utmaningar
Enligt opinionsundersökningar har mitten/vänsterliberalen Macron runt 62 procent av väljarnas röster och har stor chans att bli Frankrikes näste president genom att besegra nationalistiska Nationella frontens Marine Le Pen.
Den franska presidentkampanjen är inte den första som överskuggas av anklagelser om manipulation med hackning och cyberattacker. I januari uppgav USA:s underrättelsetjänst att Rysslands president Vladimir Putin beordrat hackning av bland annat presidentkandidaten Hillary Clintons kampanj.